AFAC fyrværkeri katalog: Find de gode tilbud på Japan, Nordic, Cobra & Panther fyrværkeri fra AFAC katalogerne.
Black Label, Japan batterier, PowerBlocks og alle de andre populære fyrværkeri serier fra AFAC.

AFAC FYRVÆRKERI

Skab dit eget fyrværkerishow med fyrværkeri fra: AFAC, Thansen, Royal Fireworks, Harald Nyborg, Jem & Fix, Bilka, Aldi, Krudtteltet, Land & Fritid, Silvan & XL Byg. Vi har samlet alle katalogerne her:

THANSEN
HARALD NYBORG
THANSEN
JEM & FIX
ROYAL
BILKA
ALLE KATALOGER

AFAC FYRVÆRKERI KATALOGER

afac fyrværkerikatalog 2021 nordic fyrværkerikatalog 2021 panther fyrværkerikatalog 2021 cobra fyrværkerikatalog 2021
SE KATALOGET
SE KATALOGET
SE KATALOGET
SE KATALOGET
2021
AFAC Japan 2021
2021
2021
2021
AFAC Nordic 2021
AFAC Panther 2021
AFAC Cobra 2021

2021

FYRVÆRKERISALGET STARTER OM

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Fyrværkeri fra Aalborg Fyrværkerifabrik AFAC er meget populært, så fyrværkeri-katalogerne fra deres serier Japan, Nordic, Panther og Cobra er meget ventet hver eneste år. Kataloget udgives omkring d. 10-12. december hvert år, så det er på gaden inden salget af fyrværkeri er lovligt fra den 15. december.

Går du efter den bedste værdi når du handler fyrværkeri, er Powerblock et af de bedste fyrværkeriserier på markedet. Kraftige skud med flotte effekter, som måske er lidt overset pga. Japan-serien, får du virkelig værdi for skillingerne i Powerblock-serien.


Powerblock AP19 er 19 skud af højeste kaliber, skarpe farver og flotte effekter. 300 gram krudt til bare 269,95 kr.


Powerblock AP37 med maksimal 1 kg. krudtmængde du finder et enkelt batteri, 99 kraftige skud med peonybomber i alle farver til kun 699,95 kr.!

AFAC fyrværkeri

AFAC Powerblock

AFAC Japan batterier

Nogle af markedets flotteste batterier med specialeffekter, stærke farver og kraftige skud finder du hos AFACs Japan-serie. Kvaliteten er i top og batterierne er oftest med skud i højeste kaliber (30mm rør).

AFAC bomberør

Er du til bomberør finder du hos Afac 5 skuds powerrør. 2x 4 stk. for kun 99 kr.

AFAC Japan Nyheder

Blandt de populære nye produkter fra 2021 finder du batteriet Yuga. Et stilrent batteri på 833 gram krudt, 64 skud i 25/30 mm. rør. Flotte titaniums guldpalmer med farvede spidser og store guldbrokader i vinkler.


Japan Dansu og Japan Karafuru er ligeledes spændende nyheder i 2021. Specialeffekter, klare farver og højeste kaliber skud, du ikke får bedre på det danske marked. Prisen er i den høje ende, men du får fuld kvalitet for pengene.


Blandt 2021-nyhederne fra Japan er vores favoritter de to nye compound-batterierne Japan Fantaji og Japan Majikku. Batterierne er begge med 1,9 kg. krudt, og består af flere sammenluntede special-batterier som du tænder på én gang med en lunte. Flotte titaniumsbomber med spidser i alle regnbuens farver, stilrent og majestætisk flot! Fantaji i et roligt tempo og Majikku med tempo og kortere brændetid, men som fylder hele nytårshimlen i et overdådigt show!

Alle rettigheder tilhører deres respektive ejere - Copyright 2022 - Fyrværkerikatalog.dk

FYRVÆRKERIKATALOG
plastfrit fyrværkeri