Bilka fyrværkeri katalog: Find de gode tilbud på fyrværkeri fra Bilka katalogerne.
Dark Spirit, Big Bang, Gemstone og alle de andre populære serier fyrværkeri fra Bilka!

BILKA FYRVÆRKERI

Skab dit eget fyrværkerishow med fyrværkeri fra: AFAC, Thansen, Royal Fireworks, Harald Nyborg, Jem & Fix, Bilka, Aldi, Krudtteltet, Land & Fritid, Silvan & XL Byg. Vi har samlet alle katalogerne her:

THANSEN
HARALD NYBORG
THANSEN
AFAC
ROYAL
JEM & FIX
ALLE KATALOGER

BILKA FYRVÆRKERI KATALOG

bilka fyrværkerikatalog 2021
SE KATALOGET
2021
Bilka Fyrværkeri 2021

2021

FYRVÆRKERISALGET STARTER OM

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Thansen fyrværkeri er meget populært, så fyrværkerikataloget er meget ventet hver eneste år. Kataloget udgives omkring d. 10-12. december hvert år, så det er på gaden inden salget af fyrværkeri er lovligt fra den 15. december.

Du finder et bredt udvalg af batterier i Thansen (måske markeders største udvalg), som overordnet er af god kvalitet med god brændetid og god variation af klassiske effekter. Priserne starter fra bare 79 kr. og op til 1.699 kr. Et godt råd er at holde øje med tilbud på batterier hos Thansen, hvor du kan være heldig at få fingrene i et 2-for-1-tilbud. Men hold fingrene fra deres tilbud på batterier med effekter under 20 mm.

Bilka fyrværkeri

Bilka batterier

Bilka sortiment

Thansen har et bredt sortiment af produkter, fra de klassiske nytårsraketter, batterier, compounds (sammensatte batterier), junior-artikler og nytårspynt i alle afskygninger. Du finder også diverse tændudstyr som stormlightere, stormtændstikker, tændpinde. Dertil afskydningsholder til raketter og små batterier, som sikre en korrekt og sikkerhedsmæssig forsvarlig afskydning af dit nytårsfyrværkeri fra Thansen.

Bilka tilbud på fyrværkeri

Med årets fyrværkeri kataloger følger også årets nyheder og tilbud. Selvom et nyt år ofte medføre prisændringer og flere stigninger grundet øgede fragt- og produktionsomkostninger i Kina, findes der skarpe tilbud på fyrværkeri i mange af katalogerne. Thansen giver 20% før jul på hele deres sortiment, hvis du melder dig ind i deres fyrværkeriklub (som er komplet gratis). Dertil finder du årets måske bedste tilbud på 20 og 30mm batterier med 2-for-1 tilbud. Hold øje med fyrværkerikataloget efter jul, da der ofte kommer udskiftning i tilbuddet undevejs.

Bilka fyrværkeri forhandler

Fyrværkeriet fra Ming (Thansen), kan kun købes i din lokale Thansen butik, og i begrænset antal specielt op til dagene før nytår. Udnyt derfor med fordel tilbuddet før jul eller de første dage efter jul, så undgår du den værste kødannelse og udsolgte produkter.

Thansen har et stort udvalg sf juniorartikler af høj kvalitet til en fornuftigt pris. Sortimenterne er varieret og indeholder spændende produkter og mange lunter, så fyrværkeriet kan holde hele aftenen.Du finder mange forskellige juniorfyrværkeri hos Thansen som; jordsole, klassiske sole, ildfluer, romerlys, heksehyl, knaldperler, flash og meget mere.

Thansen har markedet største udvalg af fontæner, med et bredt udvalg af større og mindre fontæner og vulkaner. Fontæner er ikke juniorfyrværkeri, men et klassisk stykke fyrværkeri, som er kendetegnet med lang brændetid, lav effekthøjde (op til 4-5 meter) og varigende effekter i fontænen. Ofte er det en sølv- eller guldeffekt, klassisk eller kombineret med knitre (crackling) og/eller farver. Særligt populært hos Thansen er deres Ming 400 grams Vulkan til 79 kr. (2021)

Bilka junior fyrværkeri

Bilka fontæner

Bilka bomberør

Bomberør er på mange måder meget identisk med et batteri. Den afstemte og rolige afskydning af de fem effekter, samt prismæssigt et fornuftigt leje, har gjort bomberør meget populære.Hos Thansen finder du også komethale-rør, som er en kraftig hale uden springning. Ofte bliver disse effekter benyttet i prof. shows (også kalder single-shots rør).

Alle rettigheder tilhører deres respektive ejere - Copyright 2022 - Fyrværkerikatalog.dk

FYRVÆRKERIKATALOG
plastfrit fyrværkeri