Jem & Fix fyrværkeri katalog: Find de bedste tilbud fra Jem & Fix kataloget.
Magic Taboo, Maverick, Thunderbird, Magic Crystal, Magic Dreams og alle de andre populære produkter!

JEM & FIX FYRVÆRKERI

Skab dit eget fyrværkerishow med fyrværkeri fra: AFAC, Thansen, Royal Fireworks, Harald Nyborg, Jem & Fix, Bilka, Aldi, Krudtteltet, Land & Fritid, Silvan & XL Byg. Vi har samlet alle katalogerne her:

THANSEN
HARALD NYBORG
THANSEN
AFAC
ROYAL
BILKA
ALLE KATALOGER

JEM & FIX FYRVÆRKERI KATALOG

jem og fix fyrværkeri katalog 2021
SE KATALOGET
2021
Jem & Fix fyrværkeri 2021

2021

FYRVÆRKERISALGET STARTER OM

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Hos Jem & Fix får du fyrværkeri af høj kvalitet til lave priser. Sortimentet er lille, men har alligevel flere testvindende produkter og skarpe tilbud. Compund-batteri til 548 kr. med 145 luftbomber og Maverick viftebatteri med 71 farvestråelende skud (Begge bedst i test 2018 og 2019 i Jyllandsposten), juniorsortiment med 22 æsker til 249 kr.

Du kan købe fyrværkeri hos Jem og Fix fra den 15. december til og med den 31. december. Bemærk at butikkerne har en mindre opbevaring og dagligt løbende får genopfyldt lagerbeholdning. Der kan specielt i dagene op til nytår være udsolgt af enkelte produkter i sortimentet.

Jem & Fix fyrværkeri

Salget af fyrværkeri hos Jem&Fix

Jem & Fix Magic Taboo - Testvinder

Hos Jem & Fix finder du det testvindende compound-batteri med 145 skud Magic Taboo. Kåret til bedst-i-test i Jyllandspostens årlige nytårskrudt-test i både 2018 og 2019. Et compound-batteri er et sammenluntet batteri som består af flere mindre batterier, som alle tændes med én samlet lunte.


I 2021 var prisen blot 548 kr. - klart et af markedets bedste tilbud på et seriøst compoundbatteri til kl. 24:00.


Om batteriet skriver Jem & Fix: Himlen fyldes med 145 effekt-fulde luftbomber, der med tempo, superflotte effekter og kæmpe brag eksplodere i et stort farveorgie for derefter at afslutte i en tempofyldt fantastisk finale.

Jem & Fix Magic fyrværkeri

Kun hos Jem & Fix finder du fyrværkeri fra serien Magic. Magic Dreams er navnet på et af de populære viftebatterier med 48 farvestrålende luftbomber som afsluttes med en flot finale. Prisen i 2021 var blot 198 kr.

Jem & Fix Maverick - Vinder 2018 & 2019

Viftebatteriet Maverick vandt i en anden kategori bedst-i-test hos Jyllandspostens årlige fyrværkeritest i en anden kategori. Med sine 71 kraftfulde skud til blot 289 kr., vandt batteriet testen to år i streg. Om batteriet skriver Jem og Fix: Imponerende viftebatteri med 71 luftbomber, de eksploderer i et højt tempo i smukke farver og flotte effekter. Batteriet afsluttes med en flot finale.

Jem og Fix fontæner og sortimenter

Er du fontæner, finder du et flot Magic fontænesortiment med tre imponerende fontæner til 79kr., samt et populært familiesortiment Magic Mojo med 15 dele til blot 269kr. Sortimentet indeholder 8 raketter, 1 romerlys, 4 fontæner og 2 batterier med 20 skud.

Jem og Fix bomberør

En bestseller hos Jem & Fix er deres bomberør Magic Bomb. Her får du seks styk i en pakke for bare 89 kr.. Hvert rør indeholder hver fem kraftfulde skud i med flotte effekter.

Jem og Fix fyrværkeri tilbud

Du finder også andre produkter som Sniper batteriet med 28 luftbomber til 119 kr., Magic Wand batteri med 60 luftbomber til 398kr., Airbombs batteri med 51 skud til kun 179 kr. og et stort fyrværkerisortiment Magic Cirkle med 9 elegante artikler (3 raketter, 2 romerlys samt 4 batterier) til blot 399 kr. Sidst men ikke mindst finder du et 40 skuds batteri Hellfire, med flotte luftbomber i guldpalmer og et væld af farverige buketter til kun 149 kr.!

Hos Jem og Fix finder du et fint udvalg af juniorfyrværkeri med en masse lunter og sjove effekter. Galakse/komet-sortimentet indeholder 22 æsker, som byder på alt fra de populære heksehyl, mini-fontæner, romerlys, jordsole og meget mere. Prisen er kun 249 kr.


Du finder også en meter kinesere China Crackers til blot 19,50 kr. og juniorsortimentet Stella med 7 æsker til kun 79 kr. Dertil de klassiske hundepropper, knaldperler og luntefri fyrværkeri Joker Junior med 26 dele for kun 69kr. til de små fyrværkere.

Jem og Fix junior fyrværkeri

Alle rettigheder tilhører deres respektive ejere - Copyright 2022 - Fyrværkerikatalog.dk

FYRVÆRKERIKATALOG
plastfrit fyrværkeri