Oplev imponerende fyrværkeri - året rundt, med et fyrværkerishow fra en prof. fyrværker. Det er billigere end du tror!

Vi sørger for shows til hele landet med gratis kørsel - se dit tilbud her.

FYRVÆRKERISHOW

First Class fyrværkeri katalog: Se alle de gode nyheder og tilbud på fyrværkeri fra serierne Black & White og Overload.Pango, Juoda, Zuri, Wakuda, Beltza, Overload, og alle de andre populære produkter!

Få et uforpligtende og gratis tilbud på et prof. fyrværkerishow til din fest. Uanset anledningen, så har vi det rette show der passer til dit budget. Brug vores tilbudsformular nu og indhent et godt tilbud i dag - det er billigere end du tro.

Fyrværkerishow

Pris på fyrværkerishow?

Tilbud på fyrværkerishow

Vores prof. fyrværkerishows starter fra bare 7.500 kr. og er inkl. kørsel i hele Danmark til alle brofaste øer. Vi søger for alt det praktiske, afskydningen og oprydningen, så du blot kan læne dig tilbage og nye showet. Det er kun dit budget der sætter grænserne for, hvilke produkter og mængder vi kan benytte og afskyde.

Start med at lade os indhente et tilbud til dig, på et fyrværkerishow. Vi samarbejde med landets førende fyrværkere, som er din garanti for høj prof. kvalitet til den bedste pris. Sammen med fyrværkeren sammensætter du selv dit show med farver, brændtid og meget mere. Udfyld dine oplysninger nu, så modtager du snart dit tilbud.

Få et godt tilbud på et
fyrværkerishow her:

Et magisk bryllupsfyrværkeri er en perfekt overraskelse til brudeparret, gæsterne eller til din kommende gom. Sammen skaber vi et romatisk show efter maden og alle talerne, så festen skydes i gang med manér. Vi er eksperter i bryllupsfyrværkeri og kan nemt tilpasse et show efter jeres ønsker.


Erfaring og ekspertise er nøgleordet når du skal finde den rette fyrværker til afskydningen. Derfor samarbejde vi kun med erfarne og godkendte prof. fyrværkere, som sørger for perfekt og sikker afskydning - hver gang.


Vores fyrværkere benytter kun sikkert og CE-godkendt fyrværkeri, ligesom vi benytter produkter fra verdens førende producenter, som sikre klare skarpe farver, eksplosive skud og lang brændtid på himlen.

Fyrværkerishow til bryllup

Gør din drøm til virkelig med et imponerende fyrværkerishow - vores tilbud starter fra bare 7.500 kr., så tøv ikke med, at kontakte os for et godt tilbud.


Vores hold sørger for alle nødvendige godkendelser, aftale med stedet hvor i afholder bryllupsfesten, Beredskabet - kort sagt, vi sørger for alt det praktiske og det er inkluderet i alle tilbud fra os. Tilbuddet er den endelige pris - ingen skjulte ekstraudgifter.


Skal vi også stå for fyrværkeriet til jeres bryllup, så udfyld vores tilbudsformular nu - så sender vi straks et rigtig godt og uforpligtende tilbud til jer, direkte til indbakken.


Vi glæder os til, at imponere jer og jeres gæster.