Royal fyrværkeri katalog: Find de gode tilbud på Royal Gold, Royal Diamond fyrværkeri fra Royal katalogerne.
Majestæten, Royal Classic, YoungZone, Royal Compounds og alle de andre populære produkter!

ROYAL FYRVÆRKERI

Skab dit eget fyrværkerishow med fyrværkeri fra: AFAC, Thansen, Royal Fireworks, Harald Nyborg, Jem & Fix, Bilka, Aldi, Krudtteltet, Land & Fritid, Silvan & XL Byg. Vi har samlet alle katalogerne her:

THANSEN
HARALD NYBORG
THANSEN
AFAC
JEM & FIX
BILKA
ALLE KATALOGER

ROYAL FYRVÆRKERI KATALOGER

royal fyrværkerikatalog 2021 royal fyrværkerikatalog 2021
SE KATALOGET
SE KATALOGET
2021
Royal Gold 2021
2021
Royal Diamond 2021

2021

FYRVÆRKERISALGET STARTER OM

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Royal fyrværkeri er meget populært, så fyrværkerikataloget er meget ventet hver eneste år. Kataloget udgives omkring d. 10-12. december hvert år, så det er på gaden inden salget af fyrværkeri er lovligt fra den 15. december.

Royal fyrværkeri

Royal batterier

Royal sortiment

Royal tilbud på fyrværkeri

Royal fyrværkeri forhandler

Thansen har et stort udvalg sf juniorartikler af høj kvalitet til en fornuftigt pris. Sortimenterne er varieret og indeholder spændende produkter og mange lunter, så fyrværkeriet kan holde hele aftenen.Du finder mange forskellige juniorfyrværkeri hos Thansen som; jordsole, klassiske sole, ildfluer, romerlys, heksehyl, knaldperler, flash og meget mere.

Thansen har markedet største udvalg af fontæner, med et bredt udvalg af større og mindre fontæner og vulkaner. Fontæner er ikke juniorfyrværkeri, men et klassisk stykke fyrværkeri, som er kendetegnet med lang brændetid, lav effekthøjde (op til 4-5 meter) og varigende effekter i fontænen. Ofte er det en sølv- eller guldeffekt, klassisk eller kombineret med knitre (crackling) og/eller farver. Særligt populært hos Thansen er deres Ming 400 grams Vulkan til 79 kr. (2021)

Royal junior fyrværkeri

Royal fontæner

Royal bomberør

Bomberør er på mange måder meget identisk med et batteri. Den afstemte og rolige afskydning af de fem effekter, samt prismæssigt et fornuftigt leje, har gjort bomberør meget populære.Hos Thansen finder du også komethale-rør, som er en kraftig hale uden springning. Ofte bliver disse effekter benyttet i prof. shows (også kalder single-shots rør).

Alle rettigheder tilhører deres respektive ejere - Copyright 2022 - Fyrværkerikatalog.dk

FYRVÆRKERIKATALOG
plastfrit fyrværkeri